dimecres, 5 de gener del 2011

Benvinguts a especulàndia.

Ca Nostra
Sabia que a Menorca se sap tot. Que el xafarderisme és el pa de cada dia. Sabia que no pots fer res sense que als tres segons ho sapi tothom, tothom. Però que el que un fa a Barcelona arribi fins a Menorca i hi doni sa volta, ja és digne d'un article. 

Idò, com deia, el pis de Barcelona ha estat notícia avui a l'Última Hora Menorca. La primera reacció ha estat: ca nostra? Quina broma és aquesta? La segona: no tenen res més per publicar a l'UHM?

El mes de setembre vam penjar una pancarta a favor de la indepència dels Països Catalans al balcó de casa, perquè són les nostres ideologies i les volíem fer públiques. Som un poc exhibicionistes quan volem, sí. El que no ens pensàvem és que quatre mesos després aquest troç de llençol pintat a la carrera fos tant important per quatre melenats.

El que més ens ha sorprès ha estat que la gent que comentava sap més sobre nosaltres que nosaltres mateixos. Sí, sí, com ho sentiu. Resulta que a aquest pis hi viuen TRES estudiants (no quatre com creim noltros), val 1500€ cada mes (i no els 900€ que pagam nosaltres), hi viuen estudiants dolents (tampoc ens ho pensàvem) i aquests no fan res més que fumar i tocar-se la panxa (que tampoc). I aquí no s'acaba! A més, els pares en tenen tota la culpa de què pensin aquestes coses tant estranyes i estrambòtiques. I segurament, aquests pares deuen ser de qualque partit com el PSOE o el PSM, de manera que algun dia aquests estudiants mamaran del país i seran uns enxufats. Ah, i és evident que els mateixos estudiants han enviat la foto perquè es xerri d'ells.

Jo que me pensava que a Menorca mai passava res d'interessant i resulta que només per una foto i quatre línies m'han canviat sa vida.

P.S.: Ja passarem contrassenya als visitants més propers, no sigui que algun llop de la Caputxeta vermella ens vengui a visitar.

5 comentaris:

  1. Me sembla que està molt ben exposada sa teva opinió. Sa meva és que els qui no tenen res més que fer que contestar a un article de diari, son es que sa toquen sa panxa.
    Descalificar a unes persones lliures de manifestar les seves idees, deixa més que confirmat quin tipus de persones son.
    Molts,molts però molts de besos guapa.

    ResponElimina
  2. ja em direu sa "contra" per poder entrar idò! jajajaja


    Maria G

    ResponElimina
  3. Quina bomba, si és cert! Quina bona notícia per fer mal bé en aquesta empresa el seu negoci. Jo ho aprofitaria.

    ResponElimina
  4. Jajajaja! No sabia que per penjar un simple llençol un ja sortigués al diari, jajaja.
    És ben cert que sa gent(bé, a n'aquest cas un diari) no té res millor que fer que mirar avam que fa es veí per poder-lo criticar...
    I açó que diuen que hi ha llibertat d'expressió (bonu, deixa'l fer a n'es pobre periodiste, si així és feliç...).
    Ben cert: si vivim, coses veurem!
    Salut!
    Joana J.

    ResponElimina
  5. el més curiós és que davant la seu de l'Última hora Menorca de Ciutadella, hi ha un pis amb una bandera franquista qui penja... Que raro que no ho hagin penjat juntament amb el vostre article... bé, deixem-ho amb que hi ha gent bastant bastant curiosa!

    ResponElimina